Tanden bleken Rotterdam

Een bezoekje aan de tandarts zorgt ervoor dat jouw gebit in gezonde staat blijft en dat je niet te maken hebt met gaatjes. Wanneer je niet tevreden bent over de kleur van jouw tanden kan de tandarts daar weinig aan veranderen. Kies er in dit geval voor om je tanden te bleken in Rotterdam! Als je zelf vindt dat je gele tanden hebt en dat ze wel wat witter mogen zijn kan er door middel van bleken voor gezorgd worden dat jij weer met een stralende glimlach de weidse wereld in gaat!

 

Hoe werkt tanden bleken in Rotterdam?

Voordat het bleken van de tanden gaat beginnen zal er vastgesteld worden wat de kleur van jouw huidige tanden is. Tijdens een bleekbehandeling kan je namelijk maar een paar kleuren per keer vooruit gaan. Wanneer je van hele gele tanden naar hele witte tanden wil gaan, zullen hier meerdere behandelingen voor nodig zijn. Een speciale kleurenschijf zal aangeven hoe wit jouw tanden er na één enkele behandeling uit zullen zien. Dit bleken kan op verschillende manieren gebeuren, maar de laatste tijd wordt er doorgaans gebruikgemaakt van een speciale lamp. Deze lamp zal enige tijd op jouw gebit gericht worden om ervoor te zorgen dat je met veel wittere tanden de praktijk verlaat. Omdat de straling van de lamp schadelijk kan zijn, wordt je tijdens de behandeling verplicht om een speciale bril te dragen.

 

Afspraak maken voor tanden bleken in Rotterdam

Het maken van een afspraak voor het bleken van de tanden in Rotterdam is enorm eenvoudig. Via de website van de praktijk zal je in contact komen met enkele gegevens, zoals het telefoonnummer en een mailadres. Soms is het ook mogelijk om online al meteen een afspraak in te plannen, gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om van tevoren contact op te nemen met een van de werknemers. Waar wacht je nog op? Laat je tanden vandaag nog bleken in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *