Special effects make-up

Wanneer je werkzaam bent in de wereld van cosplay of in een theater heb je vast wel ervaring met special effects make-up. Dit is een speciale soort make-up die speciale effecten kan creĆ«ren. In tegenstelling tot normale make-up gaat het er hierbij niet om dat iemand er mooier uit komt te zien, maar dat iemand er juist eng, magisch of gewond uit ziet. Het assortiment van special effects make-up zal daarom ook niet bestaan uit wat lippenstiften en mascara’s, maar eerder uit nepbloed en lijm om dingen aan het gezicht te kunnen bevestigen. Wacht niet langer en schaf vandaag nog de beste special effects make-up aan!

 

Wat doet special effects make-up?

Tegenwoordig is de technologie zo ver dat er met beeldbewerking van alles toe te voegen is aan films. Maak iemand bijvoorbeeld veel kleiner dan hij lijkt of juist groter. Bij cosplay en theater is dit iets lastiger aangezien het live plaatsvindt. De enige oplossing die dan nog overblijft is het gebruik van special effects make-up. Wanneer je je afvraagt of ze een acteur echt zo hebben toegetakeld om te bloeden hoef je je geen zorgen te maken. Door middel van speciale make-up is het heel eenvoudig om het te laten lijken of iemand enorm gewond is, zonder dat dat het geval is. Bloed, loshangende huid, een blauw oog of helemaal geen oog; er is van alles mogelijk op het gebied van special effects make-up.

 

Aanschaf van special effects make-up

Er zijn voldoende winkels beschikbaar die het mogelijk maken om special effects make-up te kopen. Wanneer je liever vanuit huis je inkopen doet is het altijd mogelijk om online een webshop te vinden. Hier krijg je meteen een overzichtelijk overzicht van alle beschikbare producten. Of je het nou voor cosplay of in het theater nodig hebt; voor special effects make-up zijn de mogelijkheden eindeloos. Stop alle producten in je mandje en betaal direct. Binnen een paar dagen heb je de producten in huis en kan je gaan experimenteren met de special effects make-up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *