Kapsalon Nena

Ben je je huidige kapsel helemaal zat? Of is jouw haar wel aan een knipbeurt toe doordat er sprake is van enorme uitgroei of dode haarpunten? Blijf dan niet langer met je kapsel rondlopen, maar breng een bezoekje aan Kapsalon Nena! Deze kapper is gespecialiseerd in alles op het gebied van haar: van verven tot knippen en stylen. Bij de leukste kapsalon van Maarssenbroek is niets te gek en is er enorm veel mogelijk. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in voor een bezoek aan Kapsalon Nena!

 

Mogelijkheden van Kapsalon Nena

Naast het gewoon knippen of bijpunten van het haar is er nog veel meer mogelijk bij Kapsalon Nena! Zo kan je onder andere je haar laten verven. Stap eens uit je comfortzone en ga bijvoorbeeld eens voor een totaal andere kleur haar. Of hou het wat neutraler en laat highlights of lowlights aan je haar toevoegen. Wanneer je je haar al eens eerder hebt geverfd is het ook mogelijk om alleen de uitgroei bij te werken. Verder is Kapsalon Nena ook nog eens enorm handig op het gebied van de styling van het haar. Zo kan je je haar mooi laten opsteken, wat enorm leuk is voor een feestje of een andere speciale gelegenheid. Wanneer je binnenkort het ja-woord gaat geven is het ook mogelijk om je haar door de kapsalon te laten doen. Zo weet je zeker dat je er piekfijn uit ziet op die speciale dag.

 

Procedure Kapsalon Nena

In sommige gevallen heb je geluk en is het rustig in de salon. In dit geval kan je zo geholpen worden. Om er zeker van te zijn dat je een plekje in de behandelstoel weet te bemachtigen kan je het best van tevoren een afspraak inplannen. Na een lekker kopje koffie of thee kan je plaats nemen in de wasstoel. Voordat het knippen of verven begint moet het haar namelijk eerst gewassen worden. Wanneer het hele proces klaar is kan je Kapsalon Nena met een goed gevoel en prachtig haar verlaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *