Bijles Frans Haarlem

Maar liefst 200 miljoen mensen op de wereld spreken Frans. Het is na Engels de meest geleerde taal en wordt op alle continenten gesproken. Naast dat het veel gesproken wordt, klinkt de taal ook prachtig. Het wordt niet voor niets de taal van de liefde genoemd. Of je nu regelmatig op vakantie gaat in Frankrijk, of er misschien wel wil gaan wonen, met bijles Frans in Haarlem zorg je dat je jouw Frans skills binnen de kortste tijd verbeterd. Door één op één begeleiding wordt er specifiek gekeken naar wat jij wil leren en in welke situaties je Frans wil leren.

Gemakkelijker om andere talen te leren

Door bijles Frans in Haarlem te nemen, maak je het ook gemakkelijker om andere talen te leren. Romaanse talen zoals Portugees, Italiaans, Spaans of Roemeens, komen veel overeen. Frans is dus een goede basis om je talenkennis uit te breiden. Wist je dat ongeveer 45% van Engelse woorden oorspronkelijk uit het Frans komt? Dit maakt dat Frans leren waarschijnlijk makkelijker is dan je denkt. Door je Nederlandse en Engelse woordenschat heb je al een basis wanneer je bijles Frans in Haarlem neemt.

Fransen spreken slecht Engels

Wanneer je wel eens in Frankrijk bent geweest, heb je het vast gemerkt: Fransen spreken slecht Engels. Of ze het nu niet kunnen, of niet graag spreken, het Engels van de meeste Fransen is niet best. Dit is ook niet zo vreemd. De Fransen krijgen minder invloeden van buitenaf. Media, zoals tv, films, en radio, zijn Franstalig. Zelfs al is het oorspronkelijk in het Engels, films en programma’s zijn nagesynchroniseerd in het Frans. In vergelijking met ons land komen ze veel minder in aanraking met de Engelse taal. Hierdoor is het Engels van de meeste Fransen redelijk beperkt. De beste manier om contact te leggen met een Franse is dus in de eigen taal. Met bijles Frans in Haarlem zorg je dat je je weg in Frankrijk kunt vinden en contact kunt leggen met dit mooie land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *