Carnaval Kostuums

Het is de gezelligste dag van het jaar in het zuiden: Carnaval! Jaarlijks vieren er maar liefst 1.5 miljoen mensen carnaval. De sfeer en gezelligheid is vaak niet te evenaren met andere feesten. Carnaval is niet compleet zonder een uniek carnaval kostuum! Ben je op zoek naar inspiratie voor een kostuum? Dan kan je een kijkje nemen bij een carnavalswinkel. Zo kan je gemakkelijk verschillende outfits passen om jouw perfecte carnavalskostuum te vinden. De gemiddelde Nederlander geeft zo’n €180 uit voor dit feest. Dit is een hoop geld! Wil jij graag besparen op je kosten deze carnaval? Lees hier tips om voor een leuk en goedkoop carnavalskostuum te kiezen.

Last minute DIY project

Wil je zelf een carnaval kostuum maken? Met een aantal materialen kan je zelfs last minute nog een leuk kostuum maken. Met een zakje paarse ballonnen kom je al een heel eind! Even opblazen, plakken en tada, je bent een druif! Je kan je creativiteit de vrije loop laten. Met een deken heb je zo een superheldencape gemaakt of maak horens van aluminium folie voor een duivelse look. Een carnavalskostuum hoeft niet duur te zijn en kun je zelf maken! Ook als je niet zo veel tijd hebt zijn deze kostuums gemakkelijk zelf te maken. Zo hou je meer tijd over om te feesten!

Carnaval kostuum lenen?

Vind je het zonde een carnaval kostuum te kopen die je maar één keer per jaar draagt? Dan kan je er voor kiezen een kostuum te lenen. Voor een fractie van de koopprijs, heb jij een leuke outfit om in te feesten. Zo zorg je dat je ruimte bespaart in je kledingkast. Daarnaast hoef je dan niet elk jaar hetzelfde kostuum aan, maar kan je iedere keer weer voor een andere outfit kiezen, zonder dat het je een fortuin kost. In een carnaval winkel bij jou in de buurt kan je verschillende outfits passen om te zien welke het feestbeest in jou losmaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *