Kantoren schoonmaken Den haag

In Corona-tijd is het belangrijk om alle regels zoveel mogelijk in acht te nemen. Om besmettingen te voorkomen vraagt dit om extra maatregelen. Als ondernemer zal je extra moeten doen om aan de regels te kunnen voldoen. Wat is dat precies? Lees het in onderstaande tekst. 

Schoonmaak van kantoren 

Om echt goed schoon te kunnen maken kun je het beste een professioneel team inhuren. Kantoren schoonmaken Den Haag weten beter wat ze kunnen doen om alles echt goed schoon te maken. Denk aan extra hygiëne op de toiletten, de koffiezetapparaten en de keukens. Je eigen collega’s hebben vast andere dingen te doen. 

Laat het doen door een professioneel schoonmaakteam

Een professioneel schoonmaakteam weet wel raad met de nieuwe regels. Het is goed om een bedrijf in te huren als je zelf ook ondernemer bent. Zij hebben het materiaal, de kennis en de vaardigheden om de juiste schoonmaakklussen te verzetten. Ze werken ook met schoonmaakspullen die net even wat geconcentreerder zijn dan de standaard middelen. 

Samen is het nog beter

Het is fijn om een schoonmaakteam te hebben. Maar samen kun je dit natuurlijk nog beter. Een schoonmaakbedrijf kun je een of twee keer per week vragen voor de grote klussen. Met de collega’s doe je werk tussendoor zoals het bijhouden van de keuken en de vaten in de vaatwasser doen. Opgeruimd staat netjes. 

Gepaste afstand met collega’s en klanten 

Heb je toch klanten over de vloer? Zorg dat jij en je klanten van elkaar verwijderd blijven op de gepaste afstand. Dat is natuurlijk de welbekende anderhalve meter. Als je dat niet kan garanderen zorg dan dat je altijd een mondkapje bij de hand hebt. Zo weet je zeker dat iedereen veilig is. 

Collega’s werken zoveel mogelijk thuis 

Helaas is het nu even niet mogelijk om op kantoor te werken. Jij en je collega’s zitten nu vast allemaal thuis. Nog even doorbijten en dan kunnen we elkaar snel weer zien. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *