ibiza sieraden

Tijdens de zomermaanden dragen we met z’n allen meer sieraden en accessoires, dan tijdens de andere seizoenen. Misschien komt het doordat het zomerse weer, warm en zonnig, vaak uitermate geschikt is om helemaal los te gaan met je sieraden. De vrolijke zomer outfits vragen om leuke bijpassende sieraden. En wanneer je zomerse outfit toch de nodige kleur mist, zijn sieraden de perfecte oplossing. Ze zijn vaak de finishing touch, en maken je outfit compleet. Hieronder staan de laatste trends op het gebied van de zogenoemde Ibiza sieraden, oftewel de leukste sieraden voor de zomer. Met deze sieraden in je collectie weet je zeker dat je de show steelt.

Enkelbandjes

Omdat de zomer één van de weinige seizoenen is waar je enkels zichtbaar zijn, is het dragen van enkelbandjes één van de trends die ieder jaar terugkomt. Ook in de Ibiza accessoires zijn enkelbandjes goed gerepresenteerd. Een Ibiza enkelbandje kenmerkt zich door de vrolijke kleuren, maar kan ook hangende bedeltjes of kraaltjes bevatten. Sommige enkelbandjes hebben zelfs de nodige franjes. Ze zijn perfect om te dragen bij sandalen, slippers of blote voeten.

Statement kettingen

De Ibiza look is niet compleet zonder een grote ketting, ook wel statement kettingen genoemd. Val jij graag op in het gebruik van je sieraden? Dan zijn deze kettingen écht iets voor jou. Statement kettingen kenmerken zich vaak door het gebruik van grote kralen of stenen. Én die kralen of stenen zijn dan vaak in verschillende vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. Zodat er voor iedere outfit een passende ketting te vinden is.

Heel veel armbandjes

Deze trend is weer helemaal terug van weggeweest. Het dragen van veel armbandjes om één pols, is een gemakkelijke manier om wat vrolijkheid toe te voegen aan je outfit. Er zijn geen regels, en je kunt vrijwel alle soorten armbanden met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan goud met zilver, en gooi er dan ook nog wat gekleurde armbandjes bij. Dat is het leukste aan alle trends binnen de Ibiza look; alles kan, en niets is té gek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *